ÎNTREBĂRI FRECVENTE:


În această secțiune dorim să răspundem la unele întrebări pe care le-am primit de-a lungul activității noastre și care vă pot fi de ajutor:

* CÂT COSTĂ O CUTIE ?

Costul unei cutii este dat de mai mulți factori : dimensiune, construcție, tip carton, imprimare, destinația livrării și nu în ultimul rând, cantitatea cerută.

* CARE ESTE CANTITATEA MINIMĂ PE CARE O PRODUCEȚI?

Cantitatea poate fi de 50 buc sau 1000 buc, în funcție de complexitatea ambalajului care este executat.

* FACEȚI ȘI PUNGI DE HÂRTIE? FACEȚI ȘI ALTCEVA ÎN NAFARĂ DE CUTII?

Producem cutii – ambalaje din carton diverse (vezi prezentare site) și imprimări offset în tipografie pentru formate mari.

* SE POATE IMPRIMA CEVA PE CUTIE?

Da, pe site sunt prezentate 3 metode de imprimare – tipar offset, flexo, serigrafiere, fiecare are anumite condiții tehnice de lucru.

* ÎN CÂT TIMP ESTE GATA O COMANDĂ?

În funcție de complexitatea ambalajului, a cartonului folosit, a cantității și nu în ultimul rând, a gradului de ocupare a producției, se estimează un timp de producție de:

7-12 zile la ambalajele simple neimprimate

10-20 zile la ambalajele imprimate serigrafic

14-21 zile la ambalajele imprimate flexografic

25-35 zile la ambalajele imprimate offset.

* ÎMI TRIMITEȚI CUTIILE LA MINE?

Transportul este asigurat în funcție de cantitatea comandată și locul de livrare. Acest cost de transport este inclus în prețul ambalajului sau se plătește separat. În oferta de preț este menționat acest lucru. De asemenea, livrarea se realizează la eficiență maximă cu un cost cât mai mic prin auto propriu, auto cuplaje cu alte mărfuri sau curierat.